Michael Jacksoni loo Thriller miksija tuleb Eestisse!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Jacksoni loo Thriller miksija tuleb Eestisse!
Michael Jacksoni loo Thriller miksija tuleb Eestisse! Foto: Club Wonderland

Eesti pärase nimega DJ Arno Cost on viimaste aastatega tõusnud üheks andekamaks Prantsusmaa nooreks muusikaprodutsentdiks ja DJks. Tema muusika lööb juba lained üle maailma ning mõne aasta pärast on Arno Cost valmis tõusma maailma juhtivate nimede kõrvale.

Mõni aeg tagasi vapustas kogu maailma Popi Kuninga Michael Jacksoni surm, kellest omakorda on suurt indu saanud ka Cost. Maailma menukaima artisti loost “Thriller” tegi andekas prantslane aga täiesti oma versiooni!

Olles Serial Recordsi alt väljastanud lugusid, siis järgmiseks tuli “Apocalypse” mis kuulus pea iga DJ A-listi ning kinnitas Costi positsiooni kui ühe andekaima DJ- ja produtsendina.

Arno Cost on mixinud ka Prantsusmaa ühe müüdaivama kogumiku nimega Club FG Compilation. Sama kogumikku on varem kokku pannud sellised suur nimed nagu David Guetta ja Antoine Clamaran aga - The French Do It Better!

DJ Arno Cost astub klubi Wonderlandi lavalaudadele 22. oktoobril.

Klubi uksed avatakse juba kell 23.00, pilet maksab 125krooni!
Lisainfot vaata Wonderlandi kodulehelt: www.clubwonderland.ee
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles