Weekend Festival Baltic toob muudatusi Pärnu liiklusesse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Weekend Festival Baltic
Weekend Festival Baltic Foto: Jani Kormu / Weekend Festival

6.-8. augustini Pärnu rannas esmakordselt toimuv Weekend Festival Baltic toob mõningaid muudatusi Pärnu rannarajooni liiklusesse ning parkimisse.

Festivali päevadel on rannarajoonis liiklemine mõnevõrra piiratud, kuid kohalikule elanikule ja ühistranspordile säilib ligipääs rajooni nagu igal teisel päeval. Kaardil olev liikluskorralduse muudatus algab 6. augustil kell 10.00 ja kestab kuni 9. august kell 06.00.

Foto: Weekend Festival

* Kohalikul elanikul on ligipääs oma kinnistule eriloaga

* Kohalikel elanikel parkimine vaid oma kinnistu hoovis (kõik tänavatel parkivad autod teisaldatakse).

* Tammsaare pst merepoolne suund on avatud vaid ühistranspordile ning erilubadega autodele (kaasaarvatud kohalikule elanikule). Tammsaare pst teine suund on antud perioodil kahesuunaline.

Foto: Jani Kormu / Weekend Festival

Festivali korraldusmeeskond soovitab parkida auto festivali ametlikesse parklatesse. Festivali parkimist korraldab Barking, kelle lehekülje vahendusel on soovijail võimalik parkimistkoht ette broneerida. Uudisena avas Weekend Festivali ajaks parkimismaja ka Pärnu populaarne ostukeskus Port Artur.

Foto: Jani Kormu / Weekend Festival

Weekend Festival Baltic leiab aset 6.-8. augustini kaunis Pärnu rannas, kus saab näha ja kuulda kõige kuumemaid tantsu- ja popmuusikaartiste. Festival pakub külastajaile lisaks mitmel laval rikkalikule programmile ka palju muid atraktsioone festivalialal, samuti ei puudu välisündmusele omased telkimisalad. Festivali ajaks on käigus eritransport Pärnusse nii Tallinnast kui Riiast. Festivali piletid on müügil siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles