Elu24 video! Kuum Triana Park Intsikurmu festivalil: see oli meie parim live!

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Põlva metsade vahel toimuv mahe ja ürgne Intsikurmu festival on täies hoos ning esimest päeva jäävad meenutama vihmast niisked rõivad ja suurepärased meloodiad kõrvus. Teiste seas andis live'i Läti ansambel Triana Park, kel Eestis rohkelt fänne. Elu24-l õnnestus bändiga pärast kontserti ka pisut juttu rääkida.

Energiast pakatav Triana Park on ka varem Eestis kontserte andnud, Intsikurmu live aga oli neist suurima rahva ees ning bändi sõnul ka nende siiani parim.

Bänd on siiani väga igat show'd Eestis nautinud, rahvas oskab nende lugusid siin kaasa laulda ja vihub ka mõnuga tantsu.

Foto: Madis Sinivee

Bändi on kriitikute poolt kirjeldatud kui segu Red Hot Chilli Peppersist, Bjorkist ja Led Zeppelinist, leides, et see on kindlasti üks originaalsemaid esinejaid Euroopas. Ansambli sõnul on neil palju mõjutajaid, teiste seas ka Limp Bizkit ja Rage Against the Machine. 

Foto: Madis Sinivee

Hetkel tegeleb värske EP välja andnud ansambel uue albumi salvestamisega. Lood on ansambli sõnul pidevas muutumises, aga muu jääb hetkel saladuseks.

Vaata meeleolukast videost, mida rääkis bänd Eestis esinemise kohta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles