Galerii: Lõbusa Vanaema pidu ületas rekordeid!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud nädalal kutsus Lõbus Deja Vu Babulja kõiki endale külla, et üheskoos linna kuulsaima Lõbusa Vanaema peoga taaskord üle linna kräu maha pidada!

Foto: Maksim Toome

Deja Vu'st sai selleks ööks tõeline lilleaed, kus sai nautida suviselt värsket lavashowd ning kohapeal tervitasid kõiki säravad Babulja tütrekesed, kel silmad säramas, kui päiksekiired.

Parim vene muusika, lugematult ilusaid kaunitare ning lõpmatud šampanjaojad - ülimenukas Babulja pidu võõrustas taas rekordiliselt palju külalisi!

Foto: Maksim Toome

Babulja tõi kõigini glamuurse suvepeo, mis kostitas jahutava külma viinaga ja kuumakskütva lavashow'ga!

 Kaunid Babulja Tütrekesed võtsid külalisi sel õhtul vastu juba uksel, kõigi meeli vastupandamatu iluga ergutades! Kohapeal ootasid maitsvad kokteilid, mis viisid rahva tõelisesse suvisesse muinasjuttu, kus peategelasteks olid Vanaema ja tema tütrekesed, kes sel korral lõbutsesid koos üliandeka Kirill Sax'iga, kelle saksofonihelid üle linna kostsid ja rahvast aina peole juurde meelitasid!

Foto: AFP / Scanpix

Selline meeleolukas pidu kestis varaste hommikutundideni ning rahva meeleolu püsis ülev kuni lõpulugudeni välja, mil tantsuplats lõpuks viimased tantsusõbrad lõbusale koduteele saatis.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles