Lounge Deja Vu lennutab MONTREALi!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel reedel, 31.07 toimub tallinlaste meelispaigas Lounge Deja Vu's ainulaadne MONTREAL - Ärigurude intiimne seltskonnaõhtu, mis toob moe, glamuuri ja kütkestava show Deja Vu külastajateni. Õhtu jooksul saab laval näha veetlevate kaunitaridega moeshow'd, nautida maitsvaid kokteile ning kõik õhtu nautlejad saavad osaks ka mitmetele kingitustele!

Meeleolukas koosviibimine toimub koostöös üritusturunduse- ja korralduse agentuuriga ttagentuur.ee, mis toob selleks õhtuks kohale nii särava lavashow, kaunid modellid, kui ka mitmed selleks õhtuks loodud naudingunurgad nii meestele kui naistele.

Sel reedel vallutab ttagentuur.ee taaskord Lounge Deja Vu, kui selle kaunitarid astuvad lavale kütkestava ja stiilipuhta showga! Laval eksklusiivne Show-performance, kus kaunid modellid esitlevad Diana Kurvese & Triin Tereski loodud kollektsiooni! Intiimsel seltskonnaõhtul «Montreal» on lisaks värsketele moehittidele varuks nii mõndagi: Naistele pakub ideaalseid üllatusi Moxie ja naudingurohkete hetkede jaoks jagatakse kingitusi A.G.A.N'ilt! Meestel jääb üle vaid viisakaks härrasmeheks riietuda ning toimuvad nautida!

Foto: Erakogu

Kaunid modellid muudab veel kaunimateks Make-up Studio - jumestuskunstnikud Elery Urres, Teele Tasa ja Heldi Aun-Trepp! Ahvatleva muusikagurmee koostab  DJ Indrek Vissak, pakkudes meelelahutuslikku muusikat kuni varaste hommikutundideni.

Olgem kaunid- jäägem stiilseks! 

Ürituse info SIIN!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles