Kohvrist leitud lapsejäänused tekitasid spekulatsiooni Madeleine McCannist

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madeleine McCann
Madeleine McCann Foto: SCANPIX

Austraalia politsei leidis riigi lõunaosast kohvri, milles oli heledate juustega tüdruku jäänused.

Lõuna-Austraaliast Riverlandist leitud laps suri vanuses 2,5 – 4 eluaastat, edastab news.com.au.

Uurimine näitas, et tüdruk suri vägivaldsel viisil umbes 2007. aastal, kuid ta laip pandi kohvrisse alles mõned kuud tagasi.

Leitud laps on umbes 90-sentimeetrine ning tal oli seljas musta värvi heledate täppidega kleit. Kohvrisse lapse juurde oli pandud veel riideid.

Austraaliast leitud lapselaip tekitas sotsiaalmeedias ja ka põhimeedias spekulatsiooni, et tegemist võib olla kaheksa aastat tagasi kadunud Briti tüdruku Madeleine McCanniga.

«Meil ei ole mitte ühtegi tõendit, et tegemist võiks olla Madeleine McCanniga,» lausus Lõuna-Austraalia politseijuht Grant Stevens.

Madeleine McCann kadus Portugalist Algarvest 2007. aasta mais, kus ta oli koos perekonnaga puhkamas. Ta oli siis kolmeaastane.

Austraali politsei uurib, kes leitud tüdruk on. Eilseks tehti kindlaks, et tegemist ei ole viimastel aastatel kadunuks kuulutatud 32 väikese tüdrukuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles