Augustis toimub Pariisi puhkekülas mantrate ja väelaulude lastelaager täiskasvanutele

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tom Valsberg
Tom Valsberg Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Pariisi puhkekülas toimub 14.-16. augustil esmakordselt lastelaagri stiilis suvelaager täiskasvanutele.

«Oleme ammu igatsenud retke tagasi lapsepõlve suvelaagrisse ja nüüd otsustasime unistuse teoks teha. Laager on mõeldud kõigile, kes soovivad oma sisemise lapse jälle üles leida,» ütles laagri peakorraldaja, Indigolaste ansamblist tuntud maailmarändur ja väelaulude laulja Tom Valsberg.

Lastelaagri põhikasvatajaks tuleb kohale Taanist üle maailma tuntud india päritolu mantrate laulja ja meditatsiooni õpetaja Satyadev Barman, kes on andnud Eestis eelnevatel aastatel mitmeid väljamüüdud kontserte.

Muinasjutte vestab üks eesti tuntumaid muinasjutuvestjaid Erki Kaikkonen, väetantse juhendab Margit Foht ja väedisko DJ-ks on Eesti tuntuim krishnaiid Arne Lauri.

Päevakavasse mahuvad mantrate ja väelaulude kontserdid Tom Valsbergi, Jane Kruusi ja Satyadevi juhtimisel, eksootilistes rütmides tantsupidu keset Lääne-Virumaa põldusid, erinevad pingeid vabastavad mängud, vägivallatu suhtlemise harjutused, häälejooga töötoad, lastelaulutunnid, ühislaulmise ringid ning mõned põnevad loengud erinevate kultuuride laulupraktikatest, mida täiskasvanud lapsed kogenud kasvatajate juhendamisel kogeda saavad.

Laagri koduleht ilmahirmuta.wix.com/lastelaager

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles