Kurb! Getter jättis pisikese fänni autogrammita

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Getter Jaani ja Artjom Savitski Grillfestil
Getter Jaani ja Artjom Savitski Grillfestil Foto: Kristhel Vaht

Getter Jaani rääkis Raadio Uuno hommikuteamile, mõned nädalad tagasi toimunud õnnestunud kultuurifestivalist. Kuid Getter tunnistas samas, et jättis ühe pisike fänni festivalil autogrammita, mis tekitas selle fänni ema hinges suure tormi.  Õnnetu ema elas oma pettumuse välja isegi Facebookis öeldes, et kuulsused arvavad endast ikka väga palju ja võivad endale palju lubada.

Ka Getter elas juhtunut raskelt läbi, rääkides, kuidas ta väga hoiab enda fänne ja loodab, et tal tuleb võimalus ükspäev anda sellele pisikesele tüdrukule autogramm.

Gettrer: Tavaliselt annan peale kontserti kuni kaks tundi autogramme, et viimne kui üks saaks minu autogrammi. Aga näed, oli see üks päev, kui lihtsalt pidin peale kontserti kohe ära minema. Mul on niiii kahju!

Alati ei ole ju aega ja uued kohustused ootavad ees. Samas on mmul tõesti sellest väikesest tüdrukust kahju, sest kui sa lähed oma iidolit kuulama ja sa tead, et sul on pärast võimalus temaga kohtuda ja siis ei saa... Ma kujutan ette, et see võib väga kurb hetk olla.

Kuid ma elan negatiivseid kommentaare ja tagasisidet ikka väga raskelt üle.

Intervjuud saab järgi kuulata SIIT!

Foto: Raadio Uuno
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles