Eri Klas peale pikka haigust: olen üks kange juurikas!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eri Klas.
Eri Klas. Foto: Eero Vabamägi

Saaremaa Ooperipäevade korraldajad võivad üritusega kindlasti rahule jääda, sest festivali külastas sellel aastal rekordarv inimesi. Viimaste aastate stabiilselt püsinud publikuarvu kõrval on see samm edasi.

Foto: TV3

Tänavuste ooperipäevade peakülaliseks oli võrratu Teatro di Milano Itaaliast, mis oli teadaolevalt üleüldse esmakordne Itaalia ooperiteatri külaskäik Eestisse.

Kõik suure saali etendused Verdi "Rigoletto”, Puccini "Madame Butterfly”, Rossini "Sevilla habemeaja” ja Ooperigala olid juba enne ooperipäevade algust välja müüdud.

Traditsiooniliselt olid Ooperipäevade toimumise ajal müügil ka järgmise aasta piletid, mida tänavu osteti eriti innukalt. Müüdud üle 3000 pileti on ligikaudu veerand üldse järgmiseks aastaks müügile tulevatest pääsmetest. 

Vaata lähemalt videost, sest "Suvised Seitsmesed" said Saaremaal jutule ka Taavi Rõivase ja pikalt avalikkuse eest eemal olnud Eri Klasiga!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles