Kliendi väitel sadas Jamie Oliveri restoranis tõuke

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jamie Oliver
Jamie Oliver Foto: SCANPIX

Briti kuulsa telekoka Jamie Oliveri restoranis sadas ühe külastaja sõnul laest tõuke, kes talle pähe ja söögile kukkusid.

48-aastane mees sõi koos sõbraga lõunat Ühendkuningriigis Norwichis asuvas Oliveri Itaalia restoranis, edastab Daily Mail.

Mees paljastas juhtunu meediale selgitades, et järsku tundis ta oma peas midagi liikumas ning ta pühkis selle ära arvates, et see kukkus talle juba enne restorani sisenemist puult pähe.

«Kuid siis hakkas neid kukkuma ka lauale. Olin nähtust šokeeritud. Nad nägid välja nagu väikesed valged spagetid. Nii mina kui mu sõber saime «lisatoitu», mida me ei tellinud,» lausus mees.

Külastaja kutsus ettekandja, kes oli samuti tõukude nägemisest rabatud. Siis kutsuti restorani tegevjuht ja rääkis külastajatega, et neid rahustada.

Mehe sõnul ei saa ta 100 protsenti kindel olla, et ta mõnda tõuku ära ei söönud.

Meedias spekuleeriti, et tegemist võis olla restorani lae puidus leiduvate ussidega.

Jamie Oliveri pressiesindaja teatel uuriti pärast kliendi kaebust restorani lage ning käis ka kahjuritõrje.

«Uurisime juhtunut ning meie andmetel kliendi toitu ühtegi tõuku ei sattunud. Restoranile on antud toiduhügieeni kõrgeim ehk viies tase,» lisas esindaja.

Klient esitas Oliveri Itaalia restorani kohta kaebuse Norwichi keskkonna- ja terviseametile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles