Vaata! August Hunt sai maha muusikavideoga

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
August Hunt
August Hunt Foto: promo

August Hunt eesotsas solist Norman Salumäega andis välja uue singli ja video nimega «Thomas Malthus on surnud, mu arm». Kaks kuud väldanud videovõtted kulmineerusid väärikalt 14.10.2010 kinos Kosmos toimunud esmaesitlusega, kuhu olid kutsutud meedia, staarmuusikud ja koostööpartnerid.


Uus lugu räägib tuleviku muutmisest ja muutumisest, kuid täpsema sõnumi ja mõtte soovib bänd jätta igale kuulajale isiklikuks tõlgendamiseks. Laul on inspireeritud Inglise majandusteadlase Thomas Malthus'e ütlemistest, kes postuleeris 19. sajandil, et rahvastik kasvab kiiremini kui ressursid.

«Video tegemise mõte tuli meil bändiga suve alguses, kui korraldasime oma esimest minituuri. Leidsime endale väga toreda filmimeeskonna ja sponsori ning peale paari kohtumist olid ühised ideed kokkuliidetud ja tegevusplaan valmis», räägib solist Norman Salumäe. «Võrreldes meie eelmiste singlitega on uus lugu hoogsam ja mõnes mõttes ka teravama/otsesema sõnumiga», räägib kitarrist Mirko Miilits.

Bändi basskitarrist Taaniel Kõmmus ja trummar Martin Peremann arvavad, et võtteperiood oli kogu kollektiivile suureks ja motiveerivaks väljakutseks.

Laulu muusika on kirjutanud August Hunt, sõnad kirjutas Mart Kalvet, lugu salvestati Kookon ja Sonicmedia stuudiotes. Basskitarri mängis sisse Kostja Tsõbulevski (Aides) ja trummipartii Mikk Simson (Aides). Loo miksis Ivo Etti (Sonicmedia) ja masterdas Siim Mäesalu (Sonicmedia). Produtseerimisega oli nõu ja jõuga abiks Taavi Paomets (Aides).

Laulule valminud video režissöör on Andzei Matsukevits (www.fff.ee) ja operaator Vanaisa (www.vanaisa.ee). Video valmis koostöös Hawaii Expressiga.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles