Weekend Festivali artistid maksavad kokku üle miljoni euro?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Guetta esineb augustis Pärnu rannas toimuval Weekend Festival Balticul.
David Guetta esineb augustis Pärnu rannas toimuval Weekend Festival Balticul. Foto: Reuters

Kui uskuda Youredm lehte, siis lähevad sel suvel Pärnus Weekend Festivalil üles astuvad DJ’d maksma üle miljoni euro.

Foto: TV3

Näiteks kasseerib DJ Armin van Buuren 50-100 tuhat, samas David Guetta 350 tuhat eurot ühe esinemise pealt. Kui lisada sinna ka DJ Hardwell (100 000) ja Tiesto (350000) ning samuti Martin Garrix (100 000), kes Weekend Festivali nimekirjas ilutseb ja lisaks veel kodumaised DJ’d, siis küündib summa üle miljoni euro.

«Need hinnad, mis on kirjas, ei ole ilmselgelt tõesed, neid summasid need vennad kätte ei saa,» tõdeb ürituste korraldaja ja DJ, kes plaate keerutanud sadadel erinevatel pidudel. «Enamus neist artistidest tuleb läbi agentuuri ja nende taskusse jõuab vaid osa sellest rahast, suurem osa läheb ikkagi agentuuri tasku,» teab ta rääkida. «Lisaks kui võtta ühest tallist mitu hobust, saab kindlasti soodustust.»

Foto: promo

Eesti DJ’de hinnad jäävad 300-1000 euro vahele.

Suurem osa DJ’dest ajab taga aga kuulsust ja on nõus ka paari tasuta pääsme eest ilma rahata üles astuma, peaasi, et nende nimi koos staaridega plakatil on. Hiljem hea eputada, kellega koos nad üles astunud on.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles