Vaata pilte! Dom Party «SEA» viis unustamatule merereisile!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 17.juulil, muutus klubi Teater glamuurseimaks meresadamaks, kus Dom Party «SEA» Kapten ootas kõiki oma külastajaid unustamatule tormisele merereisile! Läbi öö seilati koos peo hiidlainel varahommikusse, mille teekonnal saatsid rahvast lõppematud šampanjaojad ja pidulik säraküünalde valgus!

Möödunud reedel viis Dom Party «Sea» kapten klubi Teater külastajad seiklusterohkele merereisile, kus kaunid madrused hoolitsesid isiklikult selle eest, et pardalolijad tunneksid õhtust täisväärtuslikku lõbu! Pidu oli kui film, kus edukad ärimehed kõige kütkestavamate kaunitaridega reisisid kõige luksuslikuma jahiga, nautides merel šhampanjat, head muusikat, intiimset õhkonda ja end ümbritsevat ilu.

Foto: Maksim Toome

Meelelahutus algas juba enne klubisse sisenemist, kui silma lõi särama lõbus bassein maja ees, kus kaunid näkineiud kaptenite vangus lõbutsesid! Madruste võluv seltskond ning Kapteni kindel siht, hoidsid läbi öö meeleolu kõrgel, seilates klubi Teater külastajatega üheks ööks peo avamerele. Vastupandamatut lavashow'd täiustas külm šampanja, mis loksus klaasis, kui tormine meri ning õhtu muutsid veelgi magusamaks suussulavad üllatused Magnumilt.

Foto: Maksim Toome

Ka sel nädalal ootab klubi Teater kõiki külla ja on selleks puhuks ette valmistunud uued peod . Juba sel reedel, 24.07 toimub Buddha Lounge «Secrets of Kama Sutra» ning laupäeval, 25.07 viivad kuumad 80ndad ja 90ndad klubikülastajad ajas tagasi noorushetketesse llubi Teater Retro ööl. 

Rohkem infot pidude kohta SIIN

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles