Mr. Bean läks ökoks, vahetades sportauto elektriauto vastu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rowan Atkinson
Rowan Atkinson Foto: Sxcanpix

Briti komöödianäitleja, Mr. Beanina tuntud Rowan Atkinson vahetas oma kalli McLaren F1 GTR sportauto BMW elektriauto vastu.

Kinnitamata andmetel sai Atkinson sportauto müügist kaheksa miljonit naela, edastab Daily Mail.

Staar sõidab nüüd keskkonnasõbralikuma BMW i3-ga, mis maksab vaid 30 000 naela ning mille kiirus ulatub 150 kilomeetrini tunnis.

See on näitleja elus suur muutus, kuna varasema sportautoga, mida on maailmas vaid 64 eksemplari, sai sõita ligi 400 kilomeetrit tunnis.

Atkinsonil oli sportauto 18 aastat ning ostes maksis ta selle eest 634 000 naela.

Selle sportautoga kihutas ta 2011. aastal vastu puud ning kindlustus maksis remondikuludeks 910 000 naela. Tegemist oli Ühendkuningriigis seni suurima autoparandamise eest makstud summaga.

Nüüdne uus auto on märgatavalt odavam, kulutused sellele väiksemad ning autolaadimispunkte on paljude paikades.

Atkinsoni autodekollektsiooni väärtus arvatakse olevat 71 miljonit naela. Talle kuuluvad näiteks Honda NSX, Jaguar Mk7, Aston Martin DB2, Ford Falcon, 1939. aasta BMW 328 ja Rolls-Royce Phantom Coupe.

60-aastane Rowan Atkinson ja ta naine, 53-aastane Sunetra läksid lahku möödunud aasta veebruaris  ning Atkinson müüb nüüd ka Oxfordshire`is asuvat villat, kus nad aastaid koos elasid.

Atkinsoni uus kallim on 32-aastane Louise Ford ning nad elavad alates möödunud sügisest Põhja-Londonis asuvas majas, mille hind on 4,65 miljonit naela.

Rowan Atkinsonil on  abielust Sunetraga kaks last, 21-aastane poeg Ben ja 19-aastane tütar Lily.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles