Elu24 video! Kuidas valmistusid külalised AC/DC kontserdiks?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

22. juuli õhtul kogunes 55 000 inimest Soome Hämeenlinna, et maha pidada üks korralik rokipidu. Peaesinejana astus üles maailmakuulus AC/DC. Kuidas valmistusid külalised aga õhtuseks kontserdiks.

Elu24 sattus kamba Soome fännide otsa, kes iseloomustasid enamus kontserdikülastajaid. Seltskonnal käis pidu juba terve päev, kuigi kontsertpaiga värava taha jõudsid nad vaid mõni tund enne esimese bändi alustamist.

Terve päev oli Soome rokkmuusika raadios mängitud AC/DC laule ja samamoodi kuulati neid ka väljaspool kontsertpaika. Seltskonna arvates see tüütuks ei muutu.

Soojendust tehti peamiselt õlle ja viinaga ning kohati oldi ka mures, et üks seltskonna liikmetest ei pruugi üldse väravast sisse pääseda, kuna oli alkoholiga liialdanud. Õhtu jooksu loli märgata mehi ja naisi, kes samuti oma piire ei teadnud.

Vaata humoorikast videost, kuidas käis AC/DC kontserdi soojendus väljaspool kontsertpaika.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles