Hõõrumised vähendasid taas naiste arvu Mantlipärijas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mantlipärijast vallandati teisena Kadri Troska.
Mantlipärijast vallandati teisena Kadri Troska. Foto: TV3

Kasiinokuninga Armin Karu mantlipärijate hulgast kukkus seekord välja 23-aastane Kadri Troska.

Miljonikroonise töölepingu ning tippjuhi koha eest Olympic Entertainment Groupis jätkasid seekordses TV3 Mantlipärija saates heitlust kolmteist noort inimest: 25-aastane audiitor Ülar Kirikal, 31-aastane audiitor Viktoria Ross, 30-aastane tootejuht Veronika Pavlova, 30-aastane projektijuht Terko Jakobson, 29-aastane tegevjuht Sverre Puustusmaa, 28-aastane juhataja Sirle Truuts, 29-aastane tootegrupijuht Riho Eensoo, 35-aastane osakonnajuhataja Piret Paabusk, 29-aastane kvaliteedijuht Matti Lilleväli, 37-aastane klienditeenindusjuht Marju Kaev, 24-aastane juhatuse liige Lauri Paeveer, 23-aastane juhatuse assistent Kadri Troska, 30-aastane tegevjuht Imre Mürk.



Võistlust jätkas 6-liikmeline naiskond Karmiina ja 7-liikmeline meeskond Impera.



Seekordseks ülesandeks oli värvata kahe päevaga LHV pensionifondidele võimalikult palju uusi kliente. Mehed valisid oma kapteniks Riho ja naised valisid juhiks Sirle.



LHV esindaja kiitis alustuseks oma pensionfonde ja õpetas nippe, mida peaks pensionifonde müües teadma. Mehed ei oodanud kaua ja alustasid hasartselt ning värbasid esimesed kliendid juba City Plaza valvelauas ning maja eest tänavalt. Naiste hulgas algas aga hõõrumine ja ühistöö käivitumine võttis aega.



Naised püüdsid esimesel päeval Kalevi valvelauas kliente värvata, kuid erilist edu neil ei olnud.



Teisel päeval panid mehed oma müügipunktid üles Kristiine Keskusesse. Naised jaotusid aga kaheks, kellest üks osa püüdis loomaaias pensionikliente värvata, kuid see ei tahtnud kuidagi õnnestuda, sest loomade uudistajad ei soovinud pensionipõlvele eriti mõelda. Naistel kulus palju aega ka pläkutamisele ja omavahelisele hõõrumistele. Edasi läksid nad kohvik Moskva ette ja seal õnnestus neil ka juba kliente värvata, kuid siis sai neil taas energia otsa.



Mehed aga hakkasid asjalikult kaubanduskeskuses inimestele lootust jõukast pensionipõlvest müüma ning jahiloomade leidmisega neil erilisi probleeme ei olnud. Tundus, et neil läks hästi ja nad suutsid kaubanduskeskuse ostlejaid oma võrku püüda.



LHV esindajad hindasid tulemusi uurides silmaga meeste pakki poole suuremaks võrreldes naiste värvatute avaldustega ja võit tuli taas suure ülekaaluga meestele. Mehed said preemiaks võimaluse osaleda koos LHV suuromaniku Rain Lõhmusega Pirita surfipiknikul.



Naised, kes suutsid värvata vaid 25 pensioniklienti, pidid aga minema Armin Karu ette oma saatust ootama. Naised ründasid Karu ees eelkõige oma kaptenit. Vaene Sirle aga rääkis, et Kadri ja Marju käitusid nipsakalt ning solvusid väikeste asjade peale ja töötasid talle selgelt vastu. Armini sõnul ei meeldinud talle kuidagi naiste töö pensioniklientide värbamisel ja taolist kehva tööd ta oma firmas ei salliks.



Sirle valis väljalangejate hulka lisaks endale ka Kadri ja Marju.



Kadri ütles oma kaitsekõnes, et ta pole endast seni ligi 50-protsenti andnud, mistõttu ta potentsiaal on oluliselt suurem ja ka Marju kinnitas enda kohta sama.



Karu ees Marju vabandas samas Sirlele jala taha panemise eest, mis võis ta väljakukkumisest ka päästa. Sirle tunnistas, et tema vastutab seekordse kaotuse eest, kuid ta ei osanud arvata, et naiskond hakkab talle osaliselt vastu töötama. Kuigi Marju lubas teda aidata, siis ta ikkagi ei aidanud.



Armini sõnul oli Sirle kehv juht, kuid ta saab siiski veel ühe võimaluse. Armin vallandas Kadri, kes töötas oma naiskonna vastu. Kadri märkis lõpusõnades, et ta pettus Sirles, sest too oli talle noa selga löönud. Ise ta arvas, et ta polnud kaotust väärt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles