Faithlessi afterparty asemel Wonderlandis warm-up pidu!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Faithless
Faithless Foto: Faithless

Sel reedel toimuma pidanud Tallinna Faithlessi peaaegu väljamüüdud kontsert, lükkub teatavasti edasi seoses laulja Max Jazzi haigestumisele.

Klubis Wonderland pidi toimuma aga ametlik afterparty, kuhu oli oodata ka bändi liimeid, kes fännidega koos pidutsenud oleks. Fännidel ei tasu aga muretseda, sest kontsert lükkub edasi ning afterparty asemel toimub klubis hoopis warm-up party. Bändi liikmeid kahjuks seekord peol ei näe aga Faithlessi muusikast puudust pole- seekord küll Eesti nr. 1 DJ Kolzari plaadimängijatest!

Kõigi piduliste vahel loositakse välja kaks piletit Eestis toimuvale Faithlessi kontserdile, bändi albumeid ja palju teisi üllatusi ning kõige aktiivsemale tantsijale ja fännile loositakse kaks piletit 11. detsembril Londonis Q2 arenal toimuvale Faithlessi kontserdile. Klubi Wonderland katab ka ööbimise ja lennukipiletite kulud.

Pidu soojendavad DJ Kolzar ja Erlend AAV.

Klubi avatakse kell 23:00 ja pilet maksab 125 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles