Pirita kloostri varemetes toimub esmakordselt kontserdisari «Suvebriis 2015»

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: muusikaagentuur.ee

Esimest korda leiab Tallinnas ajaloolistes Pirita kloostri varemetes aset kontserdisari «Suvebriis 2015», kus astuvad üles mitmed tuntud artistid.

17. juulil esines ansambel Kõrsikud ning 19. juulil astusid kuulajate ette Triin Niitoja & John4.

21. juulil sai kuulata Ott Leplandi ja Kristjan Kaasikut.

22. juulil on laval Curly Strings

Puhtamat vuuki pole ükski teine artist või kollektiiv veel meie muusikamaastikul teinud. Nad tulid, nägid ja võitsid peaaegu, et kõik auhinnad Eesti Muusikaauhindade galal. Laulust «Kauges külas» on saanud juba sedavõrd suur hitt, et ilmselt on see lugu kohustuslik lauluvara tulevastel Laulupidudel. Seekord on aga kõigil super hea võimalus kuulata ja laulda kaasa suve ainukesel Tallinna kontserdil Pirita kloostri varemetes.

24. juulil esinevad Tanel Padar ja Tarvo Valm

Akustilises vormis Tanel Padar on siiras ja vahetu kohtumine artistiga, keda me tavaliselt näeme ansambliga The Sun. Tarvo on Taneli bändikaaslane ning akustiline kava on saanud uuendust tänu uutele lugudele ning küllap ka juttudele, mida Tanel esitab ja räägib.

26. juuli saab kuulda ooperistaare Annely Peebot ja Jassi Zahharovit

See on Annely ja Jassi esmakordne kohtumine ühise kontsertkavaga. See on unikaalne võimalus kuulata sumedas suveõhtus kergemat sorti kava koos meie kõige armastatumate ooperisolistidega! See on ainulaadne võimalus kogeda seda Tallinnas! Artiste saadab Urmas Lattikas oma trioga.

Kontserdid algavad kell 20.00 (v.a. 24.juuli kontsert kell 18.00).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles