Vürst Albert II vallaslaps tahab saada uueks Grace Kellyks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jazmin Grace Grimaldi
Jazmin Grace Grimaldi Foto: SCANPIX

Monaco vürst Albert II oli nooremas eas naistemees, kel oli palju suhteid ning ühest suhtes sündis tütar, kes enda sõnul tahab saada uueks Grace Kellyks.

Viimased aastad on vürst veetnud rahulikku pereelu koos abikaasa, vürstinna Charelene´i ja möödunud aasta detsembris sündinud kaksikute, prints Jacques´i ja printsess Gabrielle`iga.

Vürst Albert II on varasemast kaks vallaslast, keda ta tunnistas ametlikult 2006. aastal pärast oma isa, vürst Rainieri surma.

Vürsti esimene laps, praegu 24-aastane Jazmin Grace Grimaldi on elanud vaikset elu ning keskendunud õpingutele.

Väljaanne Harper´s Bazaar intervjueeris nüüd teda ning ta rääkis oma perekonnast ning ka sellest, kuidas ta oma isaga esmakordselt kohtus kui oli 11-aastane.

«Tahtsin oma isa tundma õppida ning et tema õpiks ka mind tundma. Enne seda kohtumist ei olnud mul isa ning igatsesin isa. Meil tekkis kohe sõbralik suhe,» sõnas Jazmin.

Monaco troonipärija Albert kohtus Jazmini emaga Prantsuse Rivieras, kus Tamara Rotolo töötas ettekandjana. Nende suhe oli kestnud neli nädalat, kui naine teatas, et ootab last.

Tamara Rotolo sünnitas 1992. aasta märtsis tütre, kes sai nimeks Jazmin Grace Grimaldi, kuigi ametlikult ei oldud last Grimaldide vürstisuguvõsa järglaseks tunnistatud.

Rotolo nõudis vürst Albertilt, et mees lapse omaks tunnistaks ning 2006. aastal kinnitas DNA-test, et Albert on Jazmini isa.

Jazmin Grace Grimaldi elab USAs ja õpib New Yorgi Fordhami ülikoolis. Ta sõnas intervjuus, et tahab astuda oma vanaema, vürstinna Grace`i jälgedes ja saada samuti näitlejaks.

Grace Kelly oli 1950. aastatel tuntud Hollywoodi staar enne kui ta 1956. aastal abiellus Monako vürsti Rainier`ga.  Vürstinna hukkus 1982. aastal autoõnnetuses.

Jazmini sõnul sai ta Grace Kelly filme vaadates aru, et ta on vanaemaga sarnane.

Prantsuse meedia andmetel kaitseb vürst Albert II tütart liigse meediatähelepanu eest, kuid samas osaleb tütar Monaco vürstiperekonna üritustel ning on oma isa juures sage külaline.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles