TV3 video: Tantrafestivalil pakuti salajast armujooki ning tehti kogu keha orgasme

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantrafestival 2015
Tantrafestival 2015 Foto: Ekraanitõmmis TV3Play videost

Inimeste huvi tantra vastu kasvab iga aastaga ning nii võttis nädalavahetusel Viljandimaal toimunud laagrist osa palju inimesi. Mida seal laagris aga tehti ja kuivõrd avatud said osalejate meeled, seda käis uurimas «Suviste Seitsmeste» reporter Kadri Pikhof.

Maailma suurim tantrafestival meelitas nädalavahetusel Venevere külla üle tuhande huvilise nii Eestist, kui välismaalt. Mõne tantrahuvilise meelest tulid paljud sinna siiski rohkem maisemate kavatsustega, kui iidsed õpetused, millest teadmisi ammutada. Tartust kohale sõitnud Madise arust oli üks osa inimesi seal lihtsalt kiimas, kuid tunnistas, et tantrat õppinud naised on magamistoas siiski väga osavad.

Sellest, mis festivali alal aga öisel ajal toimub ei soostunud keegi isegi kaamera taga rääkima. Vaata videost, milliseid ebamaiseid tundeid pakub näiteks tantraseks ning millised vahendid aitavad armuiha tõsta. 

Vaata videot SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles