Faithlessi kontsert lükkub edasi kõhuviiruse tõttu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järgmisel kolmapäeval Riias esinev Faithless ammutab inspiratsiooni elust: sõdadest ja vägivallast, aga ka sõprusest ja rahust. «Inimesi ei peaks eristama usk, seksuaalsus või rahvus. Tegelikult tahame me kõik samu asju, tahame õnnelikku elu,» usub muusik
Järgmisel kolmapäeval Riias esinev Faithless ammutab inspiratsiooni elust: sõdadest ja vägivallast, aga ka sõprusest ja rahust. «Inimesi ei peaks eristama usk, seksuaalsus või rahvus. Tegelikult tahame me kõik samu asju, tahame õnnelikku elu,» usub muusik Foto: Reuters / Scanpix

Homme Tallinnas klubis Rock Café toimuma pidav sisuliselt väljamüüdud Faithlessi kontsert lükkub edasi laulja Maxi Jazzi haigestumise pärast.


Täna bändi managemendilt korraldajale saabunud teates öeldakse, et tuuri algust tuleb edasi lükata seoses Maxi ägedale kõhunakkusega. Bändi laulja on arstide järelevalve all ja ei saa esineda ega reisida vähemalt nädala jooksul. Artisti management avaldas kahetsust ja ütles, et eelneva 15 aasta jooksul pole bänd pidanud edasi lükkama mitte ühtegi kontserti. Seoses Maxi haigestumisega on Faithless sunnitud edasi lükkama kontserdid Tallinnas, Helsingis, Riias, Vilniuses ja Jekaterinburgis.

Tallinna kontserdi uus kuupäev antakse teada nädala jooksul kui Maxi Jazzi tervislik seisund on paranenud. Kõik 15. oktoobri kontserdipiletid kehtivad uuel kuupäeval.

Management ja korraldajad loodavad fännide mõistvale suhtumisele ja soovivad Maxi Jazzile kiiret paranemist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles