Triobet: tantsusaate põhisoosik on Ženja Fokin

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Tantsud tähtedega" - 1. saade 10.10.10
Urve ja Aleksandr
"Tantsud tähtedega" - 1. saade 10.10.10 Urve ja Aleksandr Foto: Jelena Rudi

Ennustusportaali Triobet teatel on tänavuse telesaate «Tantsud tähtedega» võidu peamised soosikud esimeses episoodis head tantsuoskust demonstreerinud stilist Ženja Fokin, lauljanna Ithaka Maria Rahula ja purjetaja Johannes Ahun.


Esikolmikusse kuuluvatele Šenja Fokinile, Ithaka Maria Rahulale ja Johannes Ahunile järgneb portaali hinnangul saate viimastes osades neljandaks jääv eksminister Urve Palo.

Väikseim võimalus saates võitu saavutada on Triobeti ennustajate arvates ühikarotil Liina Vahteril ning ekspunkarist poliitikul Tarmo Kruusimäel alias Kojamehel. Samuti pole head šansid finaali jõudmiseks nõid Nastjal, kes avasaates tantsitud tša-tša eest žüriilt üsna tagasihoidlikud punktid kogus. Vahter on portaali hinnangul ka esimene, kes saatest välja hääletatakse.

Samuti pole head šansid hooaja lõpuni saates püsimiseks eurolaulik Dave Bentonil, kes vaatamata oma Kariibi mere saarte päritolule esimeses saates üsna puise etteaste tegi. Siiski jõuab Triobeti arvates Benton kaugemale kui Kojamees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles