Piret Aava kallite kreemide pealt kokku ei hoia

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piret Aava
Piret Aava Foto: Just/Harry Egipt

Ameerikas elav ja töötav endine Simpel`i modell ja Playboy tüdruk Piret Aava on seitse aastat jumestuskunstniku tööd praktiseerinud. Kaunitar räägib Buduaarile nippidest, mis on aidanud tal kaunis välja näha.

Kas kasutad vitamiine või toidulisandeid, mis aitavad sul kaunis ja energiline olla?
Ma ei ole vitamiinide sööja. Olen proovinud, aga ma unustan neid alati võtta. Mulle meeldib väga süüa värsket toitu. Värsked puuviljad, liha ja kala on kindlasti mul menüüs ja ma loodan, et saan oma vajalikud vitamiinid sealt.

Sööki ja head veini naudin ma nagu gurmaan! Ja et ma söömisest veerema ei hakka, on mul väga tore tõsine personaaltreener, kes mind vormis püüab hoida!

Parim protseduur, mis sinule on iluvaldkonnas tehtud?
Velashape on üks parimaid, ma arvan. Väga efektiivne!

Ema käest saadud tarkus naiselt naisele!
Mul ei tulegi ühtegi meelde. Ema käib mul regulaarselt kosmeetiku juures, aga mina pole veel ajanappuse tõttu nii kaugele jõudnud. Asi ka selles, et kuna ma olen ise kosmeetikakooli lõpetanud ja arvan, et selle koha pealt piisavalt tark, siis mul on probleem usaldada kedagi teist oma nahaga tegelema.

Oma kauni välimuse eest tänad millist ilunippi?
Meigiga ma magama ei lähe. Ma olen suutnud selle alati maha pesta, ükskõik, kui väsinud ma ka ei ole. Kreemide pealt ma kokku ei hoia. Mida kallim, seda parem!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles