Elu24 video! Positivuse telklas Püha Graali otsinguil - kes ravib kuidas oma pead?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Positivus Festivali teine päev käib täies hoos. Mitmetel külalistel on aga üks suur probleem - esimesel õhtul sai veidi liiga kaua pidutsetud. Elu24 uuris Positivus Festival telklas, mis muljed on inimestel esimesest õhtust ja kuidas keegi täna pead parandab.

Telklas valitses juba varajastest hommikutundidest alates väga positiivne meeleolu. Nii mõnigi külastaja oli maganud vaid mõne tunni ja päris mitmed inimesed pole magama saanudki.

Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

See-eest on kõik pidulised sõbralikud. Kui uurisime, kuidas keegi oma pead parandab, olid vastused enamjaolt samad - ära mine magama, võta hommikuks üks naps või alusta sama joogiga, millega eelmisel õhtul lõpetasid. Tervist aitab korras hoida ka sport, millega nii mõnedki külalised juba algust olid teinud.

Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

Kui mõnel Läti külastajal on pingviinikostüüm kadunud, siis olge mureta, me leidsime selle ühe eestlasest pidutseja seljast.

Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

Vaata videost, kuidas möödus teise päeva hommik Positivus Festivalil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles