Malaisia islamistid protesteerivad Adam Lamberti kontserdi vastu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adam Lambert
Adam Lambert Foto: SCANPIX

Malaisia islamistlik opositsioonipartei nõuab, et võimud sekkuksid ning jätaksid ära USA glämmrokkari kontserdi sel neljapäeval, st täna.


Pan-Malaisia Islamipartei (PAS) väitel propageerib Lambert oma show's «geikultuuri» ja enamasti islamiusulistest koosneva elanikkonnaga Malaisias on see kohatu. Partei ähvardas, et koondab võimalikult palju oma liikmeid ning toetajaid, kes kontserdikülastajaid «ümber pööraksid», teatab Reuters.

«Adam Lamberti show'd on lausa pöörased, seal esineb siivutut tantsu ja meestantsijate suudlemist ja see ei ole meie rahvale hea,» ütles PASi noortejuht Nasrudin Hasan. Malaisias on homoseksualism kriminaalkuritegu. Malaisia kultuuriministeeriumi ametnik ütles, et laulja allkirjastas lepingu, mille kohaselt peab ta oma kavast välja jätma kohalikke elanikke solvata võivad elemendid.

PAS on juba 2007. aastast alates avaldanud protesti välismaiste meelelahutajate esinemise üle. Partei kriitika alla on langenud Beyonce, Rihanna, Gwen Stefani, Avril Lavigne ja Mariah Carey. Maikuus ajas politsei laiali islamistide meeleavalduse, kes protestisid Eestiski esinenud Ameerika räppari Pitbulli vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles