Galerii! Surfilaagri avapäev tõi rohkelt päikest, tuult ja ilusaid inimesi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna, 16. juulil sai alguse suurim surfisõprade festival Surfilaager, mis pakkus surfaritele rohkelt tuult ja päevitajatele päikesevanni.

Esmakordselt Surfilaagri ajaloos sai 17. aastat toimuva laagri esimesel päeval nii soodsat tuult, et Roosta rand oli vallutatud nii lohe kui ka purjelauaspordi harrastajate poolt. Ka veetemperatuur, mis oli ligi 20 kraadi kanti, kutsus mitmeid surfisõpru suvisele kümblusele.

Foto: Karl Kask

“Homsest algavad meil ka iga taseme surfikoolitused, mis on osalejatele tasuta ning julgustavad kindlasti ka esmakordseid huvilisi vee peale minema,” rääkis Eesti Purjelaua juhatuse liige Tõnis Kask.

Foto: Karl Kask

Esimene päev jätkus sportlikult ka maa peal – Nike Training Club funktsionaaltreeningud Sandra Raju juhendamisel kütsid külastajate kehad korralikult kuumaks. Tasakaaluks tõhusale lihastreeningule said joogafännid keha ja vaimu värskendada Ashtanga Vinyasa joogastiiliga otse rannaliival.

Päikeseloojangu muutsid eriliseks live Ladina-Ameerika rütmid, kui Rio de Janeirost pärit Francois ja Ricardo rannaliival musitseerisid. Õhtu lõpetas Marten Kuninga kontsert, mis rahva pealava äärde naelutas. 

Foto: Karl Kask

Reedel toimub Surfilaagris 14 tasuta surfikoolitust ning 3 surfivõistlust. Lisaks saab avapaugu GroPro Mentor Challenge, kus Eesti surfitipud eesotsas Ingrid Puustaga õpetavad 9 algajat nullist purjelauduriks. Päikeseloojangul esineb rannas Sofia Rubina koos Jason Hunteriga, pealaval krutib kuuma Ziggy Wild ja Elephants From Neptune.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles