Galerii: lõbusa vanaema juures toimus enneolematu vallatu rannapidu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 10.juulil kutsus lõbus klubi Teater Vanaema kõiki selle suve kuumimale rannapeole Babulja Special - Beach Party! Sel korral oli Vanaema ette valmistanud selle suve kuumima rannapeo, kus pidulisi ootas ees enneolematu lava-show, parim muusika, glamuurne seltskond ja Babulja kaunid tütrekesed, kes kandmas nappe bikiine!

Klubi Teatri Vanaema ootas juba sel laupäeval kõiki enda lapsukesi taas külla, et suvest viimast võtta! Selleks oli Vanaema sel korral ette valmistanud unustamatu eksootilise kogemusega rannapeo. Reede öö kohta tõesti võis öelda "Kuu on päike" ja seega oli kõiki klubikülastajaid maja ees ootamas luksuslikud rannatoolid, rannapall ja kõik, mis ühe õige rannapeoga kaasas käib! Õhtule andsid erilist sära bikiinides Babulja tütrekesed, kes tantsisid päikse välja, sest Dj Sonic mängis sel ööl klubikülastajatele vaid parimat vene muusikat, mille saatel hommikuni lõbusalt pidutseda. 

Foto: Maksim Toome

Kohapeal ootasid kõki maitsvad kokteilid, mis viisid rahva unustamatule puhkusereisile ja tugevamate jaoks ei puudunud ka külm viin ning maitsvad suupisted, mis Vanaema juures alati ees ootamas. Suvine Vanaema rannapidu kestis varaste hommikutundideni, mil tansuplats lõpuks viimased tantsusõbrad lõbusale koduteele saatis. 

Foto: Maksim Toome

Juba sel reedel, 17.juulil ootab klubis Teater kõiki Dom Party Kapten koos enda kütkestavate madrustega, et koos unustamatule merereisile seilata! Rohkem infot peo kohta siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles