Rahvamuusik mängib poes

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ants Taul
Ants Taul Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Sel nädalal oma teist sünnipäeva tähistav Valga Maxima on Eesti lõunapoolseima linna elanikele omaseks saanud: 14 000 elanikuga linnas on müüdud 7500 kliendikaarti Aitäh.

15. kuni 17. oktoobrini esineb kaupluse külastajate rõõmuks erinevatel muusikainstrumentidel kuulsa Torupillitalu rajaja Ants Taul.

Maxima avalike suhete juhi Erkki Erilaiu sõnul hakkas Valga Maxima XX supermarket koheselt pärast avamist 2008. aasta sügisel korralikult tööle.

«Linlastele oli Maxima juba tänu kõrval asunud lähipoele tuttav, teati meie hinnapoliitikat ja nüüd oodati kordades avaramat kauplust ja laiemat kaubavalikut,» ütles Erilaid. «See, et vaid kahe aastaga sai iga teine valgalane meie kaupluse lojaalseks kliendiks, tuli meile aga suure üllatusena ning kindlasti on tegu parima sünnipäevakingiga,» märkis Erilaid.

Valga supermarketi juhataja Galina Borštšjova sõnul meeldib kauplus ka Valka inimestele. «Kuna seal sellist suurt Maximat ei ole, käivad lätlased meil agaralt sisseoste tegemas. Paljuks ei peeta tulla koguni viiekümne kilomeetri kauguselt Valmierast,» rääkis Borštšjova.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles