Christian Louboutin hindab kingade ilu paljaste naiste peal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Christian Louboutini kingad
Christian Louboutini kingad Foto: Scnapix

Maailmakuulus kingadisainer Christian Louboutin avalikustas, et kingade headust saab mõõta sellega, millised need alasti naise jalas paistavad.

Disaineri sõnul peaks hea king naise keha seksikamaks tegema ka riiete abita, kirjutas Contactmusic.

«Ülim king peab hea välja nägema, kui naine on alasti. Disain, mis minu karjääri kokku võtab, on Pigalle - madala lõikega kõrge kontsaga king. See lisab kehale midagi vaevuhoomatavalt seksikat, nii et sa ei taipa kohe, et erinevus tuleb kingadest,» rääkis Louboutin.

Christiani sõnul tekkis tal kingade vastu huvi pärast showtüdrukute nägemist.

«Kui suled välja arvata, ei kuulu nende kostüümi juurde midagi peale kingade. Mõtlesin kingadisaineriks hakkamise peale juba 12-aastaselt, kuid alles teismeliseea keskel taipasin, et sellest võib saada mu tõeline töö,» meenutas mees.

Louboutin, kelle loomingut hindavad näiteks Sarah Jessica Parker, Victoria Beckham ja Kate Moss, märkis, et õige kingapaar võib naise suhtumist muuta.

«Kui naine paneb jalga kaunid kingad, muutub tema hoiak automaatselt. Kingad muudavad tema kehakeelt ja attitude'i. Nad tõstavad teda füüsiliselt ja emotsionaalselt,» ütles disainer. «Jälgisin oma poes üht hispaanlannat, kes kingi jalga proovis. Tema rüht paranes otsekohe, tema rind läks ette ja õlad taha. Ta ütles sõbrannale, et need kingad on paremad kui iluoperatsioon.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles