Loe, millised soovid olid auto24 Rally Estonia kontserdi peaesinejal Scooteril korraldajatele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Scooter on Saksamaalt pärit tantsumuusika fenomen
Scooter on Saksamaalt pärit tantsumuusika fenomen Foto: promo

Selle suve rallispordi tippsündmuse auto24 Rally Estonia 2015 ametlikul võimsal järelpeol homme, 17. juulil Tartu Lauluväljakul, annab suurejoonelise kontserdi Saksamaa tantsumuusika legend Scooter.

Nagu ka bänd on fenomen, tuleb ka nende saabumine vastavalt nende mainele suurejooneliselt.

Kui kogu muu meeskond, tantsijad ja tehnikud saabuvad Tallinna Lennujaama ning sõidavad sealt Tartusse esinemiskohta, siis Scooteri bändiliikmed ja management saabuvad eralennukiga otse väga vähese liiklusega Tartu Lennujaama.

Bändiliikmeid sõidutatakse sealt edasi vaid S-klassi Mercedestega, mis oli nende sooviks. Muude soovide puhul tõi ürituse korraldaja välja, et Scooteri rideris midagi ülejõu käivat või ulmelist polnud.

Küll on aga näiteks natuke ebatavaline nende soov saada backstage ruumi 20 jalusega küünalt.

Teine suurartist, kes kontserdil etteaste teeb, on GROOVE COVERAGE, kes on ka Scooteri ametlik soojendaja!

Korraldaja toob välja, et kõik fanzone alasse soetatud piletid tuleb vahetada sisenemisel käepaelade vastu. Seda saab teha Tartu Laululava ülemise ja alumise sissepääsu juures.

Täna saab veel viimast päeva soetada endale pileti soodsama hinnaga: 29 EUR – tavapilet 59 EUR – Fanzone pilet. Homsest on tavapileti hind 39 EUR ja fanzone pileti hind 69 EUR. Piletid müügil Piletilevis.

Uksed lähevad lahti kell 18:00. Megastaari eel astuvad lavale veel lisaks Groove Coverage-le ka mitmed kodumaised superstaarid ja bändid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles