Video: kuidas Jake Gyllenhaal treenis poksija rolliks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jake Gyllenhaal poksija Billy Hope`i rollis
Jake Gyllenhaal poksija Billy Hope`i rollis Foto: Youtube

Hollywoodi staar Jake Gyllenhaal astub uues filmis «Southpaw» (Vasakukäeline) üles poksijana, kuid enne võtteid ja nende ajal tegi staar karmi trenni.

Iga päev treenis ta kuus tundi ning lisaks tegi hommikul pärast ülestõusmist ja õhtul enne magamaminemist kõhulihaste harjutusi, edastab Daily Mail.

34-aastase näitleja karmidest treeningutest jõudis Youtube´i video.

«Kui alustasin, ei teadnud ma poksimisest mitte midagi. Pidin kõike õppima käigu pealt. Olen üsna sihikindel ja vastupidav  ning olin veendunud, et saan hakkama,» sõnas Gyllenhaal.

Jake Gyllenhaali filmograafiasse kuuluvad üsna ebatavalise süžeega linateosed nagu «Donnie Darko», «Brokeback Mountain» ja «Nightcrawler».

Kui «Nightcrawler» rolli jaoks võttis ta märgatavalt kaalust alla, siis uue linateose jaoks oli tal vaja lihaseid. Üsna lühikese ajaga läbis ta keha suure muutuse.

Mängimaks New Yorgi poksiässa Billy Hope`i sai Gyllenhaal seitse kilogrammi lihasmassi juurde. Tal kulus hea kehalise vormi saavutamiseks kuus kuud.

Gyllenhaal tegi kõik poksistseenid ise dublanti kasutamata ning need on üsna verised. Näitleja selgitas, et ta rõhus autentsusele.

Gyllenhaali sõnul ta alguses kartis teha poksifilmi, sest varasemad sellised filmid kubisevad klišeedest.

Gyllenhaali sõnul tekitas talle lisastressi see, et režissöör Antoine Fuqua alustas filmi tegemist suurte poksistseenidega.

«Filmisime poksimatšide stseene esimesed kaks nädalat ning iga päev võeti üles neli matši järjest. See oli üsna karm,» nentis staar.

Lisaks Gyllenhaalile näeb linateoses «Southpaw» ka Rachel McAdamist, Forest Whitakeri, räppar 50 Centi, Naomie Harrist ja Rita Ora.

Film «Southpaw» jõuab USAs kinodesse 24. juulil ja Põhja-Euroopas 14. augustil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles