Karatetšempion andis kallaletungijale õppetunni

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lara Liotta (vasakul) võistlushoos
Lara Liotta (vasakul) võistlushoos Foto: AFP / Scanpix

Itaalia neljakordne karatetšempion Lara Liotta andis kallaletungijale õppetunni.

29-aastane naine jalutas Roomas päise päeva ajal tänaval, kui üks Rumeenia päritolu immigrant ta juurde astus ja sigaretti küsis, kirjutab Daily Mail.

 

Kui Liotta sõnas, et ta ei suitseta, haaras mees tal kaela ümbert kinni ja hakkas kägistama.

 

Vanglaametnikuna töötav naine tõi siis päevavalgele oma karateoskuse. Juba mõne hetke pärast oli mees selili tänaval ja naine hoidis kallaletungijat oma raudses haardes.

 

Liotta lisas, et tal on oma oskuste üle hea meel, sest mitte keegi ei tulnud talle appi.

 

«Mitte keegi ei peatunud ega aidanud mind, hoolimata sellest, et oli päevane aeg ja inimesed nägid, mis juhtus,» meenutas itaallanna.

 

Pärast mehe oimetuks löömist teatas naine juhtumist politseile. Politsei arreteeris kallaletungija.

«Olukord oleks võinud hullem olla. Kui see isik oleks näiteks kallale tunginud mõnele naisele, kes karated ei oska? Sel naisel oleks võinud väga halvasti minna,» arvas karate tšempion.

Itaalias on viimasel ajal sagenenud immigrantide poolt tehtavad rünnakud. Politsei erilise jälgimise alla on Rumeeniast Itaaliasse immigreerunud mustlased, kelle kogukond on kinnitamata andmetel suurenenud 50 000 inimeseni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles