«Transformers 3» filmimise traagiline õnnetus oli «lihtsalt õnnetus»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hasbro mänguasi Transformers Construction Devastor.
Hasbro mänguasi Transformers Construction Devastor. Foto: AP

Indiana ametiisikud otsustasid, et läinud kuul filmimisel juhtunud traagiline õnnetus oligi lihtsalt õnnetus ja seetõttu ei esitata produtsentide vastu nõudeid.


Üks naissoost statist sai löögi vastu pead mingi metallist trossiga, kirjutab Radaronline. Selle tulemuseks oli ajukahjustus ning osaline halvatus. Ametisikud tuvastasid uurimisel, et vigastuse tekkis siis, kui auto puksiirtrossi kinnise keevitus järele andis. «Keevituse tegi väljaõppinud ja atesteeritud keevitaja, kes järgis kõiki vajalikke ohutusõudeid,» resümeeris Marc Lotter Indiana tööohutusametist. «Seega ei osanud keegi seda õnnetust ette näha ja riik ei süüdista filmikompaniid.»

Ettearvatavalt on sootuks teisel seiskohal kannatanu Gabriela Cedillo perekond, kes eelmisel nädala kaebas eelmisel nädalal kohtusse Paramount Picturesi, süüdistades kompaniid kehavigastuse tekitamises.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles