Laupäeval klubis Wonderland Grant Smillie!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval klubis Wonderland Grant Smilie!
Laupäeval klubis Wonderland Grant Smilie! Foto: Club Wonderland

Juba sellel laupäeval, 16. oktoobril on klubis Wonderland TV ROCK-GRANT SMILLIE.

Grant Smillie on üks kuulsamaid ja populaarsemaid Melbourne'i house muusika DJsid. Tema lugusid leiab nii  Ministry of Soundi kui ka One Love kogumikelt. Grant Smillie on menuka duo TV ROCKi liider, kes koos Ivan Goughiga on vallutanud kõiki tantsumuusika edetabeleid Austraalias ning on kaua püsinud top10 edetabelites üle maailma.

Grant Smillie sai 2 ARIA Awardi debüütsingli Flaunt It ees- singlit on rohkem kui kahel miljonil erineval kogumikul. Regulaarselt saab TV Rocki kuulata Pete Tongi Essential Selectionil. Neil käib tihe koostöö ka Dave Spooni, Dirty Southi, Laidback Luke'i labeli Bimbo Rockiga, Axwell Axtone'iga ja David Guettaga.

TV Rock on kaheksa kordne ARIA klubimuusika edetabeli esikoha võitja remixidega Groov Armadale, Arman Van Heldenile, Fedde le Grandile, Josh Winkile, MURKile ja Paul van Dyk'ile. Nende viimane sinel Been A Long Time feat Rudy, tõusis raketina ARIA esikohale Austraalias ning koostöö sõlmiti ka Axwelli labeliga Axtone, millega vallutati koheselt ka beatport.com klubimuusika edetabel.

Aastal 2008 oli TV Rock  nii DJ Magi kui Mixmagi poolt nimetatud aasta nõutumaks nimeks.

Grant Smilie on valitud ka Prince'i, Ferrari, Gucci, Kissi ja Austraalia Fashion Week-I muusikaliseks eestvedajaks.

Üheks edukamaks hitiks üle maailma on ka In The Air mis vallutas edetabelid ülimenuka Axwelli remixina ja on jätkuvalt klubide hümniks.

Klubi uksed avatakse juba kell 23.00, pilet maksab 125krooni!

Lisainfot vaata Wonderlandi kodulehelt: www.clubwonderland.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles