Tallinn Fashion Week toimub 3.-7. novembrini 2010

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn Fashion Week: prillitrendid 2010 Luxottica esitluses
Tallinn Fashion Week: prillitrendid 2010 Luxottica esitluses Foto: Jelena Rudi

Riided teevad inimese. Alasti inimestel on olnud ääretult väike või lausa olematu mõju ühiskonnale.
Mark Twain

Ei ole inimesi, kes suudaks elada ilma moeta. Selle illusiooni purustasid juba meie eelkäijad kui nad otsustasid ümber niude tõmmata tüki loomanahka ja riputada kaela äsja püütud tiigri kihvad.

Eesti Moedisaini Liidu poolt ellu kutsutud ja kolmandat korda toimuv Tallinna moenädal toob Sõpruse kino lavale eesti moeloojad, kes oskavad unistused kangasse valada.

Show`de maratonil astuvad üles parimad kohalikud moesprinterid: Riina Põldroos, Aldo Järvsoo, Liivia Leškin, Katrin Kuldma, Oksana Tandit, Britt Samoson, Piret Ilves, Diana Denissova, Ketlin Bachman-Põldroos, Natalja Lill jpt.
 

Eesti moedisaini üheks trumbiks on kindlasti pidulik originaal-looming, mille säravamad tähed oma uusimate kollektsioonidega ka publiku ette astuvad – oodata on tõelist punasevaiba kleitide paraadi!

Kuid peale moespektaaklite mahub selle nädala sisse veel mitmesuguseid ettevõtmisi, mis kõik otsapidi moega seotud. Lisaks on lubanud paljud disainerid Tallinn Fashion Week`i raames oma ateljeeuksed avatuna hoida, et uudishimulikel oleks võimalik kohaliku moedisainiga sinasõprust sobitada.

 

Igale moeetendusele tuleb müüki vaid 40 piletit – seega tasub piletite broneerimisega kiirustada.

Tallinn Fashion Week`i kava ja pileti-info leiad:
www.estonianfashion.eu

 

2007 aastal asutatud Eesti Moedisaini Liit on võtnud oma eesmärgiks elavdada kohalikku moepilti ning tuua head eesti moeloomingut enam rambivalgusse.



 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles