Teleseriaali režissöörist sai narkomaan

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Adamson
Kadri Adamson Foto: Karli Saul

Krimiseriaali «Kättemaksukontor» režissöör Ain Prosa astub homme eetrisse jõudvas osas ise kaamera ette – narkomaan Sergeina.


«See pole mul esimene kord,»  rääkis Prosa. «Esiteks, mul on lavastajadiplomi kõrval lavakast ka näitlejadiplom saadud. Ja teiseks ei taha ma selliste väikeste rollide peale näitlejaid raisata. Meil on neid Eestis niigi vähe, aga seeriaid on vaja veel palju teha. Seepärast võtsingi selle rollikese enda kanda.»

Praegusel hetkel on kolme Eesti telekanali peal teoksil 13 seriaali, seda on rohkem kui kunagi varem. Prosa teab öelda, et peagi lisandub veel kaks. See tähendab, et näitlejatel on tööd kuhjaga ning vaba osatäitjat on raske leida. «Õnneks meie sari läks käiku juba enne seda sarjade buumi, nii et meil on oma põhinäitlejad olemas,» avaldas Prosa rahulolu. «Raskeks teeb asja põhinäitlejate jagamine. Ega keegi ei taha ju näha, kuidas tema sarja peategelane mängib teises sarjas peaosa. See võib paksu verd tekitada küll. Aga kui keegi teeb kuskil väikese kõrvalrolli, siis pole minul enamasti selle vastu midagi.»

Prosal on õigus: näiteks Kadri Adamson mängib kandvat osa nii «Kättemaksukontoris» kui TV3 igapäevaseebis «Kodu keset linna».
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles