Tudengite sügispäevade ametlik ööklubi on Atlantis!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tudengite sügispäevade ametlik ööklubi on Atlantis!
Tudengite sügispäevade ametlik ööklubi on Atlantis! Foto: Klubi Atlantis

Ööklubi Atlantis ootab kõiki tudengeid ja hingelt noori inimesi pidutsema!

Peonädalat tasub alustada juba täna, kuna tudengipäevade sügisaeroobika jätkub öösel klubis Atlantis. Toimub  SUUR ZUMBA PIDU! Kuumad rütmid, lõbusaimad sammud ning loomulikult ka vallatud aeroobikatsikid. Valitakse välja tudengipäevade ZUMBAKUNN 2010! Zumbakunni tantsuvormi eest hoolitsevad MyFitness ja Red Bull. Nii et otsi välja oma stiilseimad aeroobikariided ning saa osa tõeliselt lõbusast tantsumaratonist!

Neljapäeval on Atlantises koos eriti lõbus seltskond. Klubis toimub Tudengibänd 2010 ametlik afterparty ning lisaks autasustatakse Atlantises neljapäeval Tartu Kõrgkoolide vahelise jalgpalliturniiri parimaid meeskondi.

Reedel saab alguse uus üritustesari „PEOINSTRUKTORID“, kus tuhandeid lavasid vallutanud peoinstruktorid Varmo ja Priit jagavad oma teadmisi selle kohta, kuidas peab üks korralik peoloom tegelikult pidutsema. Sel korral võetakse ette peatükk nr 1 „Instruktsioonid algajale pidulisele“.

Laupäeval on klubi taas spordilainel ning teeme tudengipäevade Spordipäeva lõpetuseks ühe korraliku öise peotreeningu. Kohal on vallatud JÄGERETID ning tantsusammude tempot aitab hoida DJ Raul Rooma.

Tudengitele on tudengikaartidega (ISIC, NPNK, EURO26) sissepääs soodsam ning on baarides sel nädalal tudnegite eripakkumised!

Vaata lisa www.atlantis.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles