Vormsi kutsub! Juulikuu teine pool toob saarele meelelahutust ja kultuuri jazzist rocki ja huumorini

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Padar ja Ott Lepland lõpetasid plaadituuri Pärnus. Tanel Padar
Tanel Padar ja Ott Lepland lõpetasid plaadituuri Pärnus. Tanel Padar Foto: Madis Sinivee

Juulikuu on Vormsi saarel muusikakuu. Muusikakuu kulminatsiooniks on tipptasemel jazz ning raju rock koos muheda huumoriga. Laval Estonian Voices, Tanel Padar & The Sun ning Peeter Oja & The Band.

Olavipäevade eel toimub Vormsil kaks muusikasündmust, mille eesmärgiks on pakkuda kõrgel tasemel muusikalist elamust ning meelt lahutavat huumorit läbi muusika. 16. juulil astub publiku ette vokaaljazz grupp Estonian Voices. Tuntud jazzlaulja Kadri Voorandi juhitud ansambel annab päikeseloojangus ainulaadse poolteist tundvi kestva kontserdi, mille iga noot on puhas nauding.

25. juulil toimub saarel aga naeru ja rockmuusika võidusõit. Lavale astuvad Tanel Padar & The Sun, kes annavad kaheosalise kontserdi nii akustilise kavaga, kui täiel jõul rockiva teise poolajaga.

The Suni kontserdi külalisesineja on Peeter Oja, kes on just Vormsi kontserdi jaoks pannud kokku isikliku ansambli ning toob publikuni enda nägemuse tuntud ja tundmatutest lugudest. 25. juuli kontsert sai nimeks «Veidi Valjem, Kui Vormsil Varem.»

Kontserdipiletid on saadaval eelmüügis Piletilevis ning enne kontserdite algust kohapeal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles