Zombie-seriaali «Elavad surnud» uus hooaeg esilinastub juba oktoobris

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Elavad surnud»
«Elavad surnud» Foto: FOX

Emmydega pärjatud USA menuseriaali «Elavad surnud» kuues hooaeg esilinastub Eestis 12. oktoobril, vähem kui 24 tundi peale maailma esilinastust. Kuuenda hooaja avaosa on erandlikult 90 minutit pikk.

FOX International Channels Baltimaade turundus- ja kommunikatsioonijuhi Sille Ruusi sõnul on seriaali fännid kaua oodanud infot seriaali kuuenda hooaja esilinastumise kohta. ««Elavad surnud» on erakordselt populaarne – selle parimaks tõestuseks on miljonid fännid, tänu kelle toetusele alustab sel sügisel juba seriaali kuues hooaeg. Usun, et nende jaoks on see rõõmustav uudis, et uus hooaeg jõuab eetrisse vähem kui kolme kuu pärast,» lisas Ruus.

Foto: FOX

«Elavad surnud» on põnevusdraama, mis põhineb Robert Kirkmani koomiksil ning selle on loonud kahele Oscarile kandideerinud Frank Darabont («Shawshanki lunastus», »Roheline miil”). Seriaal räägib inimestegrupist, kes peab ellu jäämise nimel võitlema zombidest laastatud maailmas ning kohanema igapäevaste kaotustega. Sarjas teevad kaasa näitlejad Andrew Lincoln (Rick Grimes), Steven Yeun (Glenn), Norman Reedus (Daryl Dixon), Chandler Riggs (Carl), Lauren Cohan (Maggie) jt.

«Elavad surnud» (The Walking Dead) 6. hooaeg alustab FOX kanalil 12. oktoobril. Kuues hooaeg koosneb 16 osast, millest esimesed kaheksa linastuvad sügisel ning järgmised kaheksa 2016. aasta veebruaris. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles