Valmis EPORDWERK'i uus singel 'Shutdown'

Elu24 muusikatoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EPORDWERK esitleb reedel Korteris oma uut singlit
EPORDWERK esitleb reedel Korteris oma uut singlit Foto: EPORDWERK/promo

Valmis on saanud EPORDWERK'i uus singel Shutdown.

EPORDWERK on 2010 aasta alguses kokku tulnud viieliikmeline elektrooniline rockbänd.

Olles pool aastat tegutsenud, võtsid poisid osa Jägermeister Rock Liiga bändide konkursist, kus konkureerisid Eesti tipp bändidega.

Tänu oma originaalsusele ja uudsusele võttis EPORDWERK konkursilt kolmikvõidu, mis kergitas nende kukrut 50 000.- krooni võrra ning viis nad Sunfesti suvetuurile.

Suve alguses andis EPORDWERK välja debüütsingli From Friday To Sunday, mis nii Sky Plusis, R2's ja ka paljudes teistes Eesti raadiojaamades väga positiivset vastukaja sai.

Sügis toob uued tuuled ning ka EPORDWERK on valmis saanud oma uue singli Shutdown. Lugu on eklektiline kooslus trancest, electrost ja rockist, mis on üle valatud mahedate meloodiatega.

Shutdown'i lüürika on inspireeritud praegusest raskest majandusolukorrast ning räägib üsna sügaval tasemel isiklikest probleemides, kuid samas salvab kohati ka Eesti poliitikat.

Lugu annab vihjeid, kuidas kõigest üle olla ning võtab terve loo mõtte kokku metafoorse refrääniga. Et loost parem ülevaade saada, kuulake seda ise!


Kui soovite lugu endale päriseks saada, siis allolevate linkide alt on seda võimalik endale tasuta alla laadida:

EPORDWERK - Shutdown (Radio Edit) mp3
http://db.tt/VX9M6OL

EPORDWERK - Shutdown (Extended Mix) mp3
http://db.tt/eMy4Zph
 

Kuula lugu! Kuidas meeldib?

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles