Jason Donovan räägib uues raamatus suhtest Kylie Minogue´iga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jason Donovan
Jason Donovan Foto: AFP / Scanpix

Muusik Jason Donovan kirjutab oma peatselt ilmuvas autobiograafias ka suhtest Kylie Minogue´iga.

 

 

See on vaid üks mitmetest paljastustest, mida staar teeb raamatus, mis ilmub hetkel järjejutuna Briti ajalehe Daily Mirror lehekülgedel, vahendab Digitalspy.

Donovan meenutab seda, kuidas ta Minogue´iga seebisarja «Naabrid» võtetel Sydneys kohtus.

«Kylie oli mu esimene päris tüdruksõber ja mu esimene tõeline armuafäär. Esimestel kuudel, kui ma koos olime, oli meil mõlemal tunne, nagu kõnniksime õhus ja me ei tahtnud teineteisest üldse lahus olla,» kirjutas Donovan.

«Meile ei piisanud sellest, et me stuudios 12 tundi päevas koos olime, me tahtsime kõik ärkvel oldud tunnid koos veeta. Me olime lahutamatud.»

Mees meenutab raamatus ka seda, kuidas ta rokklaulja Michael Hutchence´i pärast maha jäeti.

«Pole mõtet üritada meelde tuletada kogu vestlust, sest kõik, mida ma mäletan ja kuulda suutsin, olid sõnad «see on läbi». See oli nagu löök kõhtu. Ma mäletan, et ma üritasin temaga sellest mõistlikult rääkida, proovides teda veenda meelt muutma, aga ta ei võtnud mind kuulda. Kylie oli oma otsuse teinud ja see oli lõplik.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles