Lugejamäng: saadame su MMA Rajule!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raju 6 - Ott Tõnissaar ja Jorgen Matsi
Raju 6 - Ott Tõnissaar ja Jorgen Matsi Foto: MMA Raju

Tulemas on väga tormised ajad - tuleb Raju ja Tartust saab sügisene võitluspealinn! Kümme Elu24 lugejat saavad sellest osa täitsa tasuta!


Lugejamängus osalemiseks saada e-kiri aadressile toimetus@elu24.ee. Kirja teemaks märgi «RAJU» ja vasta kahele küsimusele: Esiteks, milline on sinu lemmikvõitluskunst? Teiseks, kas soovid 22. oktoobril oma pileti kätte saada Postimehe Tallinna või Tartu toimetusest? Ära unusta oma nime ja telefoninumbrit! Mäng kestab 21. oktoobrini!

MMA Raju 6 toimub laupäeval 23. oktoobril Tartu A. Le Coq Sport spordimajas. Raju on Eesti suurim sportliku vabavõitluse show- ja spordisündmus, mis garanteerib adrenaliinirohke spartaliku vaatemängu.

Pingelisse ja sportlikku võitlusse astuvad mitmed Eesti tippvõitlejad. Lahingutulle lähevad eelmistelt Rajudelt tuttavad - ohtlikult plahvatuslik Henri Hiiemäe, taipoksi meister Mirkko Moisar, kogenud lahingutaktik Jorgen Matsi, metsik tulihingeline Dmitri Ivanov ja võitlusareeni kuningas Ott Tõnissaar. Samuti on kohal mitmed naaberriikide tunnustatud võitlussportlased, kes tulevad kavatsustega Eesti võitlejate tahe murda ja võidud hoopis oma koju viia. Kahevõitluse parimad sportlased kohtuvad erilisel gladiaatorlikul MMA võitlusareenil. Kõik pealtvaatajad on oodatud - kas esimest korda vaatemängulist meelelahutust saamas, oma lemmikuid toetamas või raskespordi keerukust jälgimas.

Uksed avatakse kl 18.15 ja võitlusmatšid algavad kl 19. 00. Pileteid saab Piletilemaailmast ja Piletilevist ja Statoilidest. Hinnad eelmüügis alates 165 kroonist, kohapeal alates 195 kroonist.

Pealtvaatajatele ja sportlastele lõõgastumiseks toimub järelpidu Tartu ühes populaarsemas ööklubis Tallinn. Raju piletiga sissepääs tasuta!

Vaata lisainfot ja võitlejaid tutvustavaid videosid: http://mma.ee/raju6/
Liitu Rajuga Facebookis: http://www.facebook.com/MMARaju

Sportlik vabavõitlus (inglise keeles mixed martial arts, MMA) on võitlussport, mis ühendab endas kolm olümpiaala – poksi, maadluse, judo – ja teised kahevõitlusalad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles