Legndaarne Ladies Night tähistab kolmapäeval 18. sünnipäeva

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: LadiesNight18 – Kirill Gvozdev

Kolmapäeval, 15.juulil, jõuab klubis Hollywood kätte Ladies Night austajate aasta kõige tähtsam sündmus - Ladies Night saab täisealiseks! Seekord peetakse maha eriti suurejooneline pidu koos Invidia Agentuuri modellidega. Suurejoonelisel sünnipäevapeol leiab aset ajaloo kõige vingem tüdrukute õhtu!

Vaid üheks ööks paneb klubi Hollywood kokku eriprogrammi kõikidele praegustele ja tulevastele pruutidele. Naistele pakuvad silmailu kui ka muusikalist etteastet vabariigi kõige šefimad kompud – Kristjan Kasearu ja Uku Suviste! Ka ei puudu üllatused kõige ülemeelikumatele naistepidudele!

Invidia Agentuuri modellide eestvedamisel mängitakse shot ruletti, tantsitakse hommikuni ja leitakse ka „Super Secret“ pruudikimbu omanik, keda ootavad ees mitmed üllatused. Naiste lemmikuid kokteile pakub sel õhtul Passoa.

Foto: LadiesNight18 – Kirill Gvozdev

Ja nagu sellest kõigest veel vähe poleks - koos Ladies Night-ga tähistab oma sünnipäeva ka superseksikas ingli häälega Elisa Kolk, kellel on vaid üheks õhtuks varuks üllatusetteaste! 

Tähista Club Hollywoodi ja Invidia Agentuuriga naiste kolmapäevase lemmikpeo sünnipäeva!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles