Ansambel Trad.Attack! annab uue albumi välja Saksamaa plaadifirma alt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Muusikaauhinnad 2015. Trad.Attack!
Eesti Muusikaauhinnad 2015. Trad.Attack! Foto: Mihkel Maripuu

Ansambel Trad.Attack!, kes on tegutsenud vaid poolteist aastat, on tõusnud kiiresti Eesti muusikamaailma tippu ning vallutab lavasid ka väljaspool Eesti piire. 2014. aastal alustas Trad.Attack! koostööd agendiga Juliana Voloz ning 2015. aasta juunis allkirjastati leping Hollandi ühe suurima maailmamuusika agentuuriga Earth Beat, kes esindab bändi Madalmaades.

Augustis esineb Trad.Attack! Vladivostokis Venemaa suurimal rahvusvahelisel showcase-festivalil V-Rox. Ansambli kutsus sinna esinema legendaarse bändi Mumy Troll mänedžer, kes nägi Trad.Attack!'i kontserti Tallinn Music Week'il, vahendas ERR.

Mitmete Eesti Muusikaauhindadega pärjatud ansambel Trad.Attack! annab oma esimese kauamängiva «AH!» välja Saksamaa plaadifirma Nordic Notes alt. Plaat ilmub septembri lõpus Saksamaal, Madalmaades, Šveitsis ja Austrias. Plaadifirma juhti Christian Pliefket paelus ansambli värske, põnev ja energiline helikeel. Plifke ütles, et ta töötab artistitega, kelle plaati ta ise ostaks. Plaadifirma Nordic Notes tegutseb aastast 2005 ning nende eesmärk on levitada erilist muusikat Põhja-Euroopast.

Eestis ilmub Trad.Attack!'i uus plaat juba 23.juulil ning seda tähistatakse selle suve kahe ainsa kontserdiga kodumaal, mis toimuvad Viljandi pärimusmuusika festivalil (23.-26. juuli). Kuni 20. juulini saab plaati ka eksklusiivselt ette tellida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles