Peogalerii: Suve kuumim öö tõi Tallinnasse kullasaju!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 3. juulil, toimus Lounge Deja Vu säravaim pidu „Gold“, kus igal väiksemalgi kullahelmel oli kõrge väärtus ja iga hetk sel õhtul oli kulda väärt.

Foto: Jaanar Nikker

Kütkestavad tantsijad ja hüpnotiseerivad saksofonihelid said osaks kõigile lounge'i külastajatele, keda juba uksel tervitati kuumust leevendava kihiseva MOKAÏ'ga. Sel ööl võis Lounge'i juba kaugelt vastu säramas märgata, kui eksklusiivne kristall!

Foto: Jaanar Nikker

Silma lõi särama juba lounge'i sisenemine läbi kuldse koridori, koos silmipimestavalt kaunite Deja Vu Diivadega laval, kes pakkusid silmailu kogu öö! Suvine peoõhtu tõi kohale palju rahvast!

Kuldaväärt peol astus koos kütkestavate tantsijatega lavale ka särav Kirill Sax, kes enda meeliülendavate saksofonihelidega õhtu maagiliseks muutis. Jahutav kokteil, kaunid tantsijad ja hea live-muusika - nii möödus täiuslik suveõhtu Deja Vu's.

Foto: Jaanar Nikker

"Gold" on vaatemänguline pidu, kus lavaline meelelahutus ja parim muusika täiendavad teineteist. See on pidu, mida kõik naised ihaldavad - glamuur, sära, ilu ja parim meelelahutus.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles