Ott Leplandi autorilaulude soolokontserdid "Taevas puutub maad"

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Leplandi soolokontserdid "Taevas puutub maad"
Ott Leplandi soolokontserdid "Taevas puutub maad" Foto: promo

Eesti armastatumaid noorema põlve meeslauljaid - Ott Lepland - võtab juulis ette kaheksa erakordset kirikukontserti, et tuua kuulajateni spetsiaalselt nende õhtute jaoks kohandatud ning kirikute atmosfääri sulanduvad soolokontserdid.

“See on tõesti väga teistmoodi kontsert, kui minu tavalised etteastumised koos bändiga,” ütleb laulja Ott Lepland oma juulikuus toimuva kirikutuuri “Taevas puutub maad" kohta. “Etteastete võtmesõnadeks ning neid liitvaks ühisosaks on sügavam ja mõtlikum kava, milles kannan kuulajale ette paremiku oma autoriloomingust, mida ma ehk tavaliselt oma kontserditel ei esitagi - igal artistil on tegelikult ju mitu palet, nii ka minul. Nii ei ole see Ott, keda te näete suurel suvisel festivalil esinemas selline, nagu on ta autoriloomingu kontserditega publiku ette astudes kaheksal kirikukontserdil. Olen võtnud eesmärgiks anda publikule kontserdid, milliseid nad minu esituses ilmselt nii tihti kuulnud ei ole - mina, klaver ja minu enda kirjutatud lood. Kuigi esitan valdavalt omaloomingulisi lugusid ka bändiga üles astudes, siis suvisel kirikutuuril saavad külastajad kuulata seda osa minu loomingust, mida olen esitanud tõesti väga harva - rahulikumad, mõtlikumad ning sügavamad palad albumitelt “Öö mu kannul käib” ja “Siinpoolne. Lisaks ka mõni endale ning usutavasti ka kuulajale südamelähedasem pala eesti levimuusika paremikust - näiteks Ivo Linna või Tõnis Mägi repertuaarist. See on ideaalne sündmus võtmaks aeg hetkeks maha, mõelda asjadele, millele igapäevaselt ehk liigselt võimalust mõelda ei ole ning saada teistsuguses atomosfääris osa mõtlikumast kontserdist,” võtab Ott tuuri tutvustamise kokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles