Elva kodukohvikud ootavad külastajaid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elva kodukohvik Priidiku Juures. Esiplaanil kausike koduleivakrõbuskitega ning kurgiviilude ja piparmündilehtedega kaevumärjuke.
Elva kodukohvik Priidiku Juures. Esiplaanil kausike koduleivakrõbuskitega ning kurgiviilude ja piparmündilehtedega kaevumärjuke. Foto: Kristjan Teedema

Laupäeval, 11. juuli toimub Elvas juba teist korda Elva Kohvikutepäev. Sel päeval on väikeses männilinnas avatud 17 kodukohvikut lahke pererahva ja avastamist väärt koduõuega. Kohvikutepäeva õhtu lõpetab meeleolukas ansambli Regatt kontsert.

„Elva on suvel ideaalne paik, kus kohtuda sõpradega, kuhu tulla perega, aga ka üksinda, et teha linnas väike jalutuskäik või juua tass suurepärast kohvi ja maitsta elvalaste tehtud hõrgutisi,“ ütles ürituse peakorraldaja Marek Pihlak. „Eelmise aasta üritus oli ülimenukas ning ootame külalisi lähemalt ja kaugemalt ka sel aastal.“ 

Kohvikute tutvustused, aadressid ja lahtioleku kellaajad leiab Elva Kohvikutepäeva Facebooki lehelt.

2015 aastal möödub Elvale suvituslinna tiitli andmisest juba 81 aastat ja hinnatud puhkusekohana on Elva tuntud ka tänapäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles