Tänasest algavad Juubeldavate Hansapäevade eelsündmused

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Hansapäevad, Rakvere delegatsioon.
Tartu Hansapäevad, Rakvere delegatsioon. Foto: Ahto Sooaru

Sel nädalavahetusel toimuvad Tartu kesklinnas sünnipäevahõngulised Tartu Hansapäevad. Täna toimuvad eelsündmused Jõelinnas ja Toomemäel.

Tänavusel festivalil on esmaskordselt avatud A. Le Coq'i Jõelava, kus toimuvad paljud hinnatud kontserdid. "Jõelava on suurepärane täiendus sünnipäeva-hõngulistele Hansapäevadele ning seal toimuvad mitmed toredad kontserdid," lubab Tartu Hansapäevade projektijuht Jaanus Tepomees. A. Le Coq'i Jõelaval mängib täna muusikat  Raadio Elmar DJ Priit Rand, kes kostitab tantsijaid kelmika eesti tantsumuusikaga, mis lubab jalad tatsuma ja seelikud keerlema panna.  Elmari tantsuõhtu algab kell 22:00. 

Jõelinnas saab osaleda neljal väga eriloomulisel ja vahval sündmusel. Hansalodja muusikaretkel esinevad Annika Mändmaa ja Johannes Ahun ning muusikaretk väljub kell 21:30 Sisevete Saatkonnast. 

Südaöösel avab end Starmani öökino, kus täna näidatakse Ilmar Raagi filmi "Ma ei tule tagasi". Starmani öökino on avatud kolmel järjestikusel suveööl. 

Homsest algavad Juubeldavad Hansapäevad  ning avatud on erinevad teemalinnad. Hansapäevade avarongkäik algab 11:30 Tasku keskuse juures ning avatseremoonia toimub Raekoja platsil kell 12. Täpsem info Juubeldavate Hansapäevade kohta leiab kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles