Vau! Soojad video-tervitused selle suve kuumima retrofestivali «We Love The 90’s» peaesinejatelt!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
East17
East17 Foto: promo

Soomes juba mitmendat aastat korraldatav Euroopa suurim retro festival «We love the 90’s» toob sel suvel 28. Ja 29. Augustil Tallinna Lauluväljakule tõelise staarideparaadi nii Eestist kui välismaalt. 

Festivali kahel päeval esineb pea 20 artisti, kelle sajad superhitid on aastate jooksul vallutanud muusikaedetabeleid üle kogu maailma. See on festival, mis paneb tantsima ka karud ning toob publikule tagasi kõige meeletumad nooruspõlve mälestused.

Oma soojad tervitused soovisid juba praegu fännidele edasi saata 90datel maailmalavasid vallutanud East 17, kes on maailmas müünud ligi 20 miljonit plaati, neil on 18 Top 20 singlit ja neli Top 10 albumit. Nende kullafondi kuuluvaid lugusid teab pea iga 90date muusika fänn – «Stay another day», «House of love», «Thunder» jpt!

Samuti saatis oma fännidele tervitused edasi ka legendaarne Eiffel 65, kelle lugu «Blue» kuulub kahtlemata kümnendi edukaimate tantsuhittide hulka.

Festivalil astuvad üles reedel, 28. augustil Black Velvet, Estin, Astra, Mari Liis, Reel 2 Real (USA), Jenny Berggren aka Ace of Base (SWE), Bad Boys Blue (BEL), East 17 (UK).

Laupäeval, 29. augustil teevad etteaste Code One & Maarja-Liis Ilus, Ummamuudu, Nancy, Cool D & Kozy, La Bouche (GER/USA), Eiffel 65 (IT), Groove Coverage (GER), Mr. President (GER).

Mõlemal päeval hoiab nostalgiat õhus ja hinges nii DJ kui kaõhtujuhi rollis legendaarne Allan Roosileht!

Festivali ühe ja kahe päeva passid on müügil üle Eestil Piletilevi müügipunktides ja piletilevi.ee kodulehel.

Vaata videotervitusi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles