Eestlanna taas modellimaailma tipus!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eestlannast modell Alexandra Elisabeth Ljadov  jagas suurt moelava koos maailmastaaridega. Esimodelliks oli Kim Kardashani õde Kendall Jenner.  Teiste seas astus moelaval üles ka pikka aega modellindusest eemal olnud Austraalia supermodel Gemma Ward, kes muuseas leiti miljonimängu publikust.

Foto: AFP/SCANPIX

Chaneli moemaja loovjuht Karl Lagerfeld on moeetendusteks leidnud väga omapäraseid kohti. 7. juulil esitles ta Pariisi kõrgmoenädala raames Chaneli 2015-2016 haute couture sügis/talv kollektsiooni kasiinos, kus mängijateks oli kutsutud maailma tasemel staarid.

Foto: AFP/SCANPIX

Nii võis teiste seas näha „mängimas“ näitlejaid Julianne Moore’i ja Kristen Stewartit.

Foto: AFP/SCANPIX

Moelaval jagus ruumi ka Johnny Deppi tütre Lily jaoks, kelle ema Vanessa on juba aastaid Lagerfeldi muusaks olnud. Nüüd sai tähesära nautida ka tema tütar.

Foto: Instagram

Alexandra Elisabeth on Margit Jõggeri MJ agentuurist nagu ka supermodell Karmen Pedaru ja tänaseks kõndinud paljudel suurte nimedega lavadel nagu Dior, Chanel, Gucci...

Kui eestlased muudmoodi head ilma maailmas ei tee, siis modellidega teeme küll puhta töö!

Vaata pilte moeetendusest ja tõestust ka Alexandra Elisabethi Instagramist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles